כריך בשר טחון אמריקאי

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/08/19 11:59 כה באב התשעט

צילום: שני הלוי
צילום: שני הלוי

מצרכים

5 לחמניות

לתבשיל בשר:

2-3 כפות שמן

1 בצל, קצוץ דק

2 שיני שום, קצוצות

500 גרם בשר בקר טחון

1 קופסה (400 גרם) עגבניות חתוכות מאסטר שף

1 רסק עגבניות מאסטר שף

1 קופסת תירס מאסטר שף

1/2 כפית מלח

הגשה:

סלט ירקות קטן לילדים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מזהיבים קלות.

מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן, תוך שבירת הגושים שנוצרים, עד שהוא מחליף את צבעו.

מוסיפים את העגבניות החתוכות, רסק העגבניות, התירס ומלח, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות, או עד שמתקבל רוטב סמיך.

חותכים את הלחמניות לאורך כמעט עד הסוף.

ממלאים כל לחמנייה בתבשיל הבשר ומגישים מיד, בליווי סלט ירקות קטן.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות