מצרכים
1 בצל גדול
4 גזרים בינוניים
4-5 פלפלים בינוניים בצבעים שונים
2 קישואים בינוניים
כף גדושה דבש
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות וקצרות.
מתחילים באידוי הבצל במחבת. כשמתחיל להזהיב, מוסיפים את הגזרים אח"כ את הפלפלים ולבסוף את הקישואים.
מקפיצים ומערבבים מידי פעם.
כשהירקות רכים אבל לא יותר מדי מוסיפים כף דבש, מלח ופלפל שחור גרוס.
מערבבים שוב.
משאירים על האש עוד כמה דקות ומכבים.
הערות
הירקות אמורים להיות רכים אך לא לגמרי.