כנפי עוף עסיסיות

חדשות כיפה מערכת כיפה 08/05/19 12:25 ג באייר התשעט

כנפי עוף עסיסיות, צילום: קונספטיק
כנפי עוף עסיסיות, צילום: קונספטיק

מצרכים

12 יחידות, של כנפיים חצויות (מנה גדולה)

1 כפית מלח דק

1 קורט פלפל שחור טחון דק

חצי כוס רוטב – מתכונים בהמשך

טבעות של בצל ירוק לקישוט (לא חובה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל, "מעלים" את הכנפיים על הגריל בשלב החזק של המנגל. צולים את הכנפיים בזריזות משני הצדדים, כאשר מקפידים שלא לשרוף אותן, כ2-3דקות מכל צד (מסובבים תוך כדי שלא יישרף), חשוב להגיע לגוון חום זהוב. מעבירים את הכנפיים לכלי הנירוסטה וסוגרים בעזרת המכסה. נותנים לכנפיים להתבשל עם החום שנוצר בתוך הכלי, לאחר כ-20-30 דקות מעלים שוב את הכנפיים למנגל, מחזירים לקערת הערבוב עם הרוטב ,מגישים בכלי שטוח ומקשטים בבצל ירוק .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

כתבות נוספות