מאפה עלי מנגולד וארטישוק

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/01/19 13:05 ב בשבט התשעט

מאפה עלי מנגולד, צילום: גלי איתן
מאפה עלי מנגולד, צילום: גלי איתן

מצרכים

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה

1 כוס מיונז

צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים

¼ כוס מים

1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים

1 בצל קטן קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חבילת פריכיות

הוראות הכנה

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.

מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.

הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.

המתכון באדיבות חברת כרמית

כתבות נוספות