משקה חורף מפנק – קרם סחלב ואגוזים

חדשות כיפה חדשות כיפה 06/01/19 12:52 כט בטבת התשעט

קרם סחלב, צילום: אסף לוי
קרם סחלב, צילום: אסף לוי

מצרכים

(4 מנות):

250 מ"ל חלב קר

1 כף גדושה סוכר

1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

1 כפית תמצית מי ורדים

1 כף גדושה קוקוס קלוי

1 כף אגוזים קצוצים דק

מעט קינמון

הוראות הכנה

להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.

להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.

להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון

המתכון באדיבות קפה גרג

כתבות נוספות