ספגטי טבעוני - אה לה אוליו

חדשות כיפה חדשות כיפה 04/11/18 13:19 כו בחשון התשעט

ספגטי אל-לה אוליו , צילום: גליה אבירם
ספגטי אל-לה אוליו , צילום: גליה אבירם

מצרכים

180 גר פסטה ספגטי

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח+פלפל – לפי הטעם

הוראות הכנה

מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.

פורסים 3 שיני שום

חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)

מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה

מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,

מוסיפים 3-4 כפות מים

מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

המתכון באדיבות קפה ביגה

כתבות נוספות