כריך מפנק עם פסטרמה ביתית

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/08/18 17:30 ט באלול התשעח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

רכיבים לפסטרמה:

2 1 ק"ג חזה הודו נקבה שלם - נתח הקרוי "פרפר".

1/2 כוס שמן קנולה.

1/4 כוס מיץ לימון.

1/4 כוס רוטב סויה.

6-4 שיני שום חתוכות.

3 כפות טריאקי.

כף חרדל דיז'ון.

כף סוכר חום.

רכיבים לכריך:

2 פרוסות לחם מלא.

1/4 עגבנייה חתוכה.

1 עלה חסה.

אופציונלי: 1 מלפפון חמוץ / 1 כפית חרדל דיז'ון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ערבבו את שמן הקנולה, מיץ הלימון, רוטב הסויה, שיני השום והטריאקי.

השרו למשך לילה שלם את חזה ההודו בתוך המרינדה.

ערבבו את הסוכר והחרדל והוסיפו למרינדה.

מרחו ו"עסו" את חזה ההודו לפני הכנסתו לתנור.

הכניסו את החזה לתנור עם נוזל המרינדה שבו הושרה למשך כחצי שעה ב-190 מעלות. מדי פעם פיתחו את התנור ושיפכו את המרינדה על גבי החזה.

שימרו את הפסטרמה במקרר. ביום הלימודים חיתכו כמה חתיכות דקות. הוסיפו את שאר המצרכים לכריך ועיטפו בנייר. רצוי לשמור על הכריך בקופסה כדי שלא יימעך בתיק.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות סטודיו c

כתבות נוספות