מצרכים
חלה
פסטו
גבינה צהובה
גבינה צפתית
מוצרלה
אורגנו
זעתר
הוראות הכנה
יש לפרוס את החלה לפרוסות לאורך ולרוחב, אך לא לחתוך עד הסוף.
למרוח פסטו, להניח גבינות: צהובה, צפתית ומוצרלה
לבדוק מעל אורגנו וזעתר, ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.
חלה
פסטו
גבינה צהובה
גבינה צפתית
מוצרלה
אורגנו
זעתר
יש לפרוס את החלה לפרוסות לאורך ולרוחב, אך לא לחתוך עד הסוף.
למרוח פסטו, להניח גבינות: צהובה, צפתית ומוצרלה
לבדוק מעל אורגנו וזעתר, ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.
כתבות נוספות