מתכון להכנת פסטה ורודה

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/05/18 14:19 טו בסיון התשעח

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

מצרכים

חצי חבילה פסטה בבטה ברילה

2 סלקים

מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):

2 חבילות עלי בזיליקום

4 שיני שום, קלופות

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל

1/2 כוס צנוברים, קלויים

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה:

עלי בזיליקום

גבינת פרמזן, מגורדת דק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

- מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.

- טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.

- מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.

- פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

- מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מותג הפסטה "ברילה"

כתבות נוספות