ארטישוק ירושלמי בתנור

חדשות כיפה מיכל 26/10/17 10:44 ו בחשון התשעח

ארטישוק ירושלמי בתנור, צילום: shutterstock
ארטישוק ירושלמי בתנור, צילום: shutterstock

מצרכים

חצי קילו ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לפרוסות בעובי כס"מ וחצי

2 כפות שמן זית

תבלין פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מתבלים את הארטישוק עם כל החומרים, מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ב180 מעלות במשך 40-50 דקות, עד שהארטישוק מזהיב ונעשה רך למאכל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות