סלט בורגול עם רימונים

חדשות כיפה סוכות 01/10/17 16:08 יא בתשרי התשעח

בורגול עם רימונים, צילום: shutterstock
בורגול עם רימונים, צילום: shutterstock

מצרכים

4 מנות:

כוס בורגול גס/עבה

כוס וחצי גרעיני רימון

חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים שבורים

3-4 כפות שמן זית

6-8 כפות מיץ לימון טרי

2 כוסות עלי פטרוזיליה קצוצים

כוס עלי נענע קצוצים

כוס עלי כוסברה קצוצים (לא חובה)

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

אופן הכנה:

-משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים).

-מרכיבים סלט בורגול: מערבבים את כל החומרים בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מומלץ לתבל לפחות חצי שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.

כתבות נוספות