מצרכים
חבילת גבינת טופו (גוש מרובע כזה)
1 בצל קצוץ
סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל עד שמזהיב
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט
חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ בערך ומוסיפים
ממשיכים לטגן עד שהטופו סופג את הטעמים ונהיה עסיסי.
בתאבון.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
טבעוני טעים ובריא!