פשטידת אטריות וגבינה

חדשות כיפה מאגר המתכונים 20/11/13 17:31 יז בכסלו התשעד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חבילת אטריות דקות (400 גרם)

גביע גבינה לבנה 5%

גביע קוטג´ 5%

100 גרם גבינה מלוחה או בולגרית מפוררת

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

(מלח ופלפל לפי הטעם)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ומקררים לטמפרטורת החדר.

מערבבים את האטריות יחד עם הגבינות והביצים.

ניתן לאפות בתבנית מלבנית או בתבנית שקעים (24 פשטידות קטנות).

אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה (זמן האפייה תלוי בתבנית והוא נע בין 30 ל- 60 דקות).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות באדיבות מועצת החלב

כתבות נוספות