כריך בלקני

חדשות כיפה hdaniel 26/08/12 13:34 ח באלול התשעב

באדיבות מחלבת טרה, צילום: באדיבות מחלבת טרה
באדיבות מחלבת טרה, צילום: באדיבות מחלבת טרה

מצרכים

1 יח´ גבטינה לבנה

1 כף ממרח פלפלים אדומים

4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28% - חתוכות למשולשים

4 יח´ עגבניות שרי – שטופות, חצויות וצרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית

1 יח´ פלפל גמבה - קלוי וחתוך לרצועות דקות (ללא הגרעינים)

10 יח´ בצלצלי פנינה מוחמצים

חצי כפית שמיר מיובש

מעט מלח גס, שמן זית

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן הכנת הסלט לכריך

• מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל, בצלצלי הפנינה, השמיר ועגבניות השרי עם המלח ושמן הזית

אופן הכנת הכריך

• חותכים את הג´בטינה לשתי פרוסות נפרדות

• מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים

• מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח

• מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג´בטינה ומגישים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

1 המלצת השף
להגיש את הכריך בליווי זיתי טאסוס

המתכון באדיבות מתכון של שף מחלבת טרה ברק חי חורש

כתבות נוספות