מצרכים
1 יח´ גבטינה לבנה
1 כף ממרח פלפלים אדומים
4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28% - חתוכות למשולשים
4 יח´ עגבניות שרי – שטופות, חצויות וצרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית
1 יח´ פלפל גמבה - קלוי וחתוך לרצועות דקות (ללא הגרעינים)
10 יח´ בצלצלי פנינה מוחמצים
חצי כפית שמיר מיובש
מעט מלח גס, שמן זית
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
אופן הכנת הסלט לכריך
• מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל, בצלצלי הפנינה, השמיר ועגבניות השרי עם המלח ושמן הזית
אופן הכנת הכריך
• חותכים את הג´בטינה לשתי פרוסות נפרדות
• מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים
• מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח
• מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג´בטינה ומגישים
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון של שף מחלבת טרה ברק חי חורש