מצרכים
במעבד מזון לטחון:
בצל
גזר
בטטה
קישוא
(אם אין הכל אפשר רק חלק, ובלבד שיהיה בזה משהו כתום)
אפשר אחד מכל אחד, אפשר יותר ואז אפשר להשתמש בזה לתערובת של קציצות, ואפשר גם להקפיא לפעם הבאה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנת-מאדה במחבת, עם שמן- ולקראת הסוף מוסיפה גם מלח.
מטגנת קלות את האורז בסיר עם שמן כרגיל, מוסיפה את התערובת הכתומה, מלח, (אפשר גם פלפל, אבקת שום) ומים- לשים קצת יותר מ-2 כוסות מים רותחים על כל כוס אורז.
הבישול בד"כ יותר מהעשרים דקות הרגילות של אורז, כדאי לבדוק אחרי 25 דקות- שלא יישרף.
בתאבון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן