מצרכים
חציל בינוני-גדול, קלוף, חתוך לקוביות (לתת בו ביס קטן לפני תחילת ההכנה. אם הוא מר לקחת אחר. חבל להשקיע ובסוף להתבאס)
בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
כוס עדשים כתומים ברורים ושטופים
כף אבקת מרק בטעם עוף
פלפל
מים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף
מכניסים את החציל והעדשים ומוסיפים מים מהקומקום עד לכיסוי הרכיבים ועוד חצי סנטימטר מעל.
מביאים לרתיחה.
שמים את כף אבקת מרק העוף והפלפל, מערבבים טוב אך בעדינות.
מביאים שוב לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה 40 דקות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות המטבח המהולל של משפחת קופרשמידט