מרק חצילים טעים טעים!

חדשות כיפה yonit_gi 08/11/10 00:00 א בכסלו התשעא

מרק חצילים, צילום: שאטרסטוק
מרק חצילים, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

חציל בינוני-גדול, קלוף, חתוך לקוביות (לתת בו ביס קטן לפני תחילת ההכנה. אם הוא מר לקחת אחר. חבל להשקיע ובסוף להתבאס)

בצל גדול חתוך לקוביות גדולות

כוס עדשים כתומים ברורים ושטופים

כף אבקת מרק בטעם עוף

פלפל

מים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף

מכניסים את החציל והעדשים ומוסיפים מים מהקומקום עד לכיסוי הרכיבים ועוד חצי סנטימטר מעל.

מביאים לרתיחה.

שמים את כף אבקת מרק העוף והפלפל, מערבבים טוב אך בעדינות.

מביאים שוב לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה 40 דקות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אומנם המתכון נשמע מוזר ולמען האמת גם לא נראה משהו אבל הוא טעים ומשביע מאוד! כל מי שהיה מספיק אמיץ לטעום ביקש את המתכון.

המתכון באדיבות המטבח המהולל של משפחת קופרשמידט

כתבות נוספות