מצרכים
כוסות בורגול
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
חופן צימוקים וקשיו
0.5 כפית קינמון
0.5 כפית כורכום
0.5 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
לשרות את הבורגול במים ל - 20 דקות.
להקפיץ במחבת גדולה את הבצל והגזר, להוסיף את התבלינים, את הקשיו ואת הצימוקים.
מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב.
מוסיפים את הבורגול ומקפיצים לעוד 5 דקות.
מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז.
הערות
הערות :
אפשר להכין עם בורגול דק.
ואם מכינים עם בורגול עבה להשרות יותר מ-20 דקות
המתכון באדיבות מקור המתכון: מסעדת סקופ