פסטל

חדשות כיפה מיכלי&סמיילי 21/02/10 00:00 ז באדר התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

עלי סיגר(קונים מוכן בסופר)

4 תפוחי אדמה

בצל

שמן/מרגרינה

פפריקה

מלח

פלפל

הוראות הכנה

מכינים פירה: מטגנים בצל קצוץ. שומרים בצד. מבשלים 4 תפוחי אדמה ומועכים. מוסיפים את הצל המטוגן ומטבלים לפי משאת ליבכם. מי שאוהב מאוד מתובל- לשים הרבה מלח ופלפל.

על כל עלה סיגר(נראה כמו מלוואח)שמים כף של פירה במרכז. מקפלים שתי דפנות פנימה, מרטיבים טיפה במים את הידיים ו"מדביקים" את הצלע השלישית. אמור לצאת משולש מלא בפירה, הלא הוא הפסטל! את הפסטל מטגנים מצד לצד במחבת עם מעט שמן עד שנהיה זהוב.

הערות

10 פסטלים פשוט וקל והכי חשוב- טעים!

המתכון באדיבות המצאה שלי

כתבות נוספות