מצרכים
, חבילת בשר גולש {אני קונה של עטרה}
5-6 תפ"וא בינוניים פרוסים לעיגולים או כל צורה שאתם ק רוצים, אבל חשוב שהם יהיו מעט עבים. 5-6 שיני שום, 4-5 כפות שמן. פפריקה מתוקה, כמון, מלח, אורגנו יבש.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים את השום עם התבלינים, מוסיפים את הבשר, וסוגרים אותו במהירות כדי שהשום לא יישרף. מכסים במים, ונותנים לבשר להתבשל באש בינונית כשעה וחצי לאחר שעה וחצי מוסיפים את תפ"וא. לא מוסיפים מים או תבלינים. נותנים לתבשיל עוד כשעה על אש הכי קטנה להתבשל. זהו.
קל להכנה, טעים מאוד, משביע.
ומומלץ להגיש לצד סלט ירקות.
הניגוד של התבשיל הלוהט עם סלט קר..
כשיש לי אורחים או סתם כשמתחשק, אני מכינה גם קוסקוס, מתאים יחד.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מקורי