מצרכים
חצילים
ביצה מהולה במים
שום פרוס
שמיר
רסק עגבניות
מים- בערך אותה כמות של הרסק
תבלינים: מלח, פלפל, סוכר
הוראות הכנה
פורסים את החצילים לפרוסות, טובלים כל פרוסה בביצה מהולה במים ומטגנים.
- מסדרים שכבת חצילים בסיר, על כל חציל מניחים פרוסת שום ומעל כל השכבה מפזרים שמיר. כך מסדרים את כל החצילים בשכבות.
- מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים, מתבלים וטועמים כדי לשפר תיבול. יוצקים על החצילים כך שהרוטב יכסה את החצילים.
- מבשלים עד רתיחה+ 10 דקות נוספות.
הערות
מצטערת שאין כמויות- זה מתכון של סבתא...
המתכון באדיבות סבתא אסתר