סופלה שוקולד

חדשות כיפה שירן_@ 12/10/08 00:00 יג בתשרי התשסט

מצרכים

מנג´טים לסופלה

110 שוקולד מריר

100 גרם מרגרינה

4 ביצים

1.5 כוסות סוכר

3/4 כוס קמח

כפית ת. וניל

הוראות הכנה

מחממים מראש תנור על 230 מעלות,

מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מוסיפים קמח ותמצית וניל.

ממיסים את השוקולד והמרגרינה ומוסיפים לתערובת.

מורחים את המנג´טים בשמן(כולל את הדפנות) ומפזרים סוכר בתחתית המנג´ט.

אופים 13 דק´ בדיוק!

בתאבון :)

הערות

8 אפשר להכין רוטב לסופלה- 100 גרם שוקולד מריר, 25 גרם מרגרינה ו2 כפות יין אבל לא חייב.. מעולה גם בלי הרוטב.

כתבות נוספות