מרק תירס ותפוחי אדמה

חדשות כיפה tamarev 14/01/07 00:00 כד בטבת התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצי קופסת תירס (שימורים)

תפוח אדמה (לכמות קטנה מספיק תפו"א קטן או חצי תפו"א רגיל, לכמות גדולה - 1-2 תפו"א)

מלח, פלפל

אבקת מרק עוף

פטרוזיליה

תבלינים

אופציונלי: שמיר, סלרי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות ומבשלים.

מתבלים במלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פטרוזיליה ותבלינים נוספים.

מי שאוהב יכול להוסיף שמיר קצוץ וסלרי חתוך.

כשתפו"א כמעט מוכנים, מוסיפים חצי קופסת תירס (או יותר, בהתאם לכמות), אפשר גם חלק מהנוזלים.

מבשלים עוד כ7 דקות.

הולך מצויין עם אטריות דקות, ואפילו לא צריך להוסיף שקדי מרק.

ט-ע-י-ם!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

3-4 אנשים אני לא בטוחה בכמויות ובזמנים...

המתכון באדיבות אמא שלי

כתבות נוספות