מצרכים
חצאי אגסים (עם כפית לעשות גומה ובאותה הזדמנות להוציא את הגרעינים)
יין
קינמון
סוכר חום
אגוזים וצימוקים
הוראות הכנה
מסדרים בתבנית את האגסים
על כל אגס (בגומה) שמים:
1.5 כפיות סוכר חום, אגוזים וצימוקים
שופכים על הכל את היין עם הקינמון
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור
כשהאגסים רכים, להוריד את הכיסוי ולהשחים מעט
אפשר לרכך את האגסים לפני האפיה:
שמים את האגסים החצויים בקערה עם יין, מים וקינמון, מכסים ומכניסים למיקרוגל למספר דקות עד שמתרככים ואח"כ מסדרים בתבנית....
הערות
לפי כמות האגסים